Zara

 
Beställde denna jacka från Zara tidigare i veckan, då jag inte haft någon jacka som jag kan ha under hösten och våren förutom min Kenza skinnjacka. Tyckte denna var jätte fin och den är verkligen super skön att ha på sig. Den kostade 799:- och ni kan hitta den här.

Denna termin

 
Denna termin blir det en mindre dans för mig men mer barngrupper istället. Jag ska dansa:
 
♡ Tävlingsdisco för Irina på måndagar 18:30 - 20:00
Pardans Standard för Irina på tisdagar 17:45 - 19:15
Disco/Jumps & Turns Avancerad för Ida på onsdagar 20:00 - 21:00
Pardans Latin för Irina på fredagar 17:30 - 19:00
♡ Show/Jazz övade för Irina på söndagar 17:00 - 18:00
 
Sedan på lördagar är de oftast tävlingar i både pardans och disco.
 

Borta bra, men hemma bäst

Samma kväll som jag skrev de senaste inlägget(16/7) blev jag uppring av Simon som frågade om jag vela följa med hans familj till Turiket då en som skulle följa med fick förhinder. Jag tackade ja och fick börja panik packa för att få med mig allt. Jag som vanligtvis brukar göra packlistor när jag ska iväg. Turkiet var i alla fall jätte härligt, väldigt varmt och mycket sol och vi var där i en vecka. Tänkte visa sen vad jag handlade där i ett inlägg sen...
 
Idag börjar jag jobba, ska börja ha sk. Barndansträffar där vi lär oss olika danser som barnen ska få lära sig sen och sedan pratar vi om vad som kommer hända under terminen. De är så skönt när de börjar närma sig terminstart, jag blir så otroligt rastlös under upphållen på dansen.