Glömt tiden

 
Glömde helt totalt bort tiden idag, vaknade upp och tog de lugnt sedan började jag plugga och tänkte för mig själv att idag är de något jag ska göra. Självklart hade jag ju rätt, jag har ju barndans möte idag! Så just nu sitter jag i bilen på väg in till Gävle. Imorgon börjar skolan igen också, känns bra med rutiner igen men ändå vill man ha känslan av att man kan gå upp och bara ta de lugnt. Men jag är ju en rutin människa, så de blir bra med dagliga rutiner!

Dans hela dagen

Från tävlingen i Västerås, 2/11 2013.
 
Nu är jag redo att åka iväg till Gävle för att först träna pardans från 10:00-14:20 och sedan sitta och vänta på att få dansa igen, då en Hip Hop workshop mellan 16:00-18:00. De är Yvo Eussen som ska hålla i båda lektionern så jag är super taggad.  Sedan den 11:e kommer Alexander Larsson och har workshops också, de är så härligt när dansen börjar startas igång igen!
 

Egen träning

 Bjuder på en suddig bild från idag. 
 
Åkte in till Gävle vid 13 tiden idag för att jag skulle till en sömmerska vid namn Jonna, (Hon som även sydde min min discodräkt). Men denna gång åkte jag dit för att börja skissa på en pardansklänning. Sedan åkte jag till träningslokalen och tränade lite med Sofia och Ebba. Nu sitter jag och Ebba hemma hos mig och tar de lugnt, vi får se vad kvällen har att bjuda på sen!
 

Nystart

Bestämde mig för en liten nystart på bloggen, fick en liten kick och raderade alla inlägg på bloggen och gjorde om designen lite. Känner att de händer ganska mycket spännande saker detta år och jag kanske finner ny insipiration till att blogga. Så imorgon börjar uppdateringen och förhoppningsvis kommer den bli bättre en vad den var tidigare och hålla i sig längre.
Förr:
 
Nu: