Oj, oj vad fort de går!

Idag var de första gången jag satt mig bakom ratten. Jag har ej hunnit köra och plugga tidigare då de blev för mycket med skola och dans samtidigt. Valde att börja på körskolan direkt för att lära mig grunderna från dom. Både mamma och körskoleläraren var förvånad över hur bra de gick för mig första gången jag körde, vet ej om jag ska kalla mig naturbegåvning eller om de bara var nybörjartur!
 
I förrgår var jag, Hannah, min mamma och hennes mamma på bilbingo i Lemstanäs, vi fick in några chanser men vann aldrig något. Vi tycket de lät hela tiden som att de var samma bilar som fick bingo hela tiden. Det fannas även ett lotteri där så jag och Hannah köpte varsinna lotter och jag vann! En stor matkorg, förstår man ju nästan att jag skulle vinna mat!
 

Interior

Klicka på bilden för att komma till sängkappan....
 
Beställde nyss denna sängkappa från H&M, den kostade 599kr och är i storlek 140x200. Jag och mamma ska nämligen gör våra egna sänggavlar av lastpallar. Min säng ska ha vita lastpallar som sänggavel sedan denna fina sängkappa runt om. Blir lite i shabby chic stil på det hela. 

Slappt

 
Dagarna då jag inte bloggat har jag bara tagit de lugnt, inte alls gjort något speciellt utan bara varit. Har varit hemma och tagit hand om Charlie och solat lite, dock är jag den personen som inte kan ligga still i solen länge så vandrade runt i skuggan mest. Just nu är min syster och hennes barn här och badar och leker, själv sitter jag på altanen och tar de lugnt då jag blev stucken igår av någon okänd insekt så jag fick en allergisk reaktion i handen och nu har jag jätte svårt att röra den!
 
 

Aj, aj, aj

Igår vaknade jag upp med en hemsk värk i min vänstra arm, visade sig att jag hade fått "tennisarmbåge" och inflammation i den igen. Vilade hela förmiddagen och sedan mot kvällningen kom Simons familj hit och åt middag. Idag känns armen helt ok vilket är tur eftersom jag ska träna i morgon. Bestämde mig idag för att ta en frukost ute på altanen, dock blev jag inte ensam om att nafsa på frukosten. 
 
Angående min nagel som syns där ska till min nagelteknolog Linda idag och fixa till dom så dom blir sommar fina!

Road trip

Sitter just nu i bilen på väg till kista. Jag och pojkvännen ska iväg till kista galleria och shoppa lite. Första gången för mig att åka dit så de ska bli spännande! De finns ju väldigt mycket annat där jämfört med vad som finns här i Sandviken och i Valbo. Ikväll kommer min systerdotter ottilia hem till oss och ska sova kvar. Vi ska bland annat baka pizza, så de ska bli jätte mysigt!

Jumpsuit - H&M, Kofta/Kimono - JC/Vila Missoni inspired

 
 
 
 
Beställde nyss dessa Missoni inspirerade byxorna från Miinto. Tycker dom ser otroligt sköna ut och man kan både ha de till vardags och till festligheter beroende på styling. Klicka på bilden för länk till byxorna.
 

Tillbaka

 
Nu tänkte jag ge detta en chans igen, att blogga. Har mer tid och ork att ägna till bloggen nu och förhoppningsvis håller de i sig ett tag. Så vad har hänt nu när jag varit borta? Först och främst så har jag tagit studenten, känns så himla konstigt. Studenten som man väntat på så himla länge har man nu tagit och har gett sig ut på nya äventyr. Nu efter studenten stannar jag kvar här i Sandviken och jobbar på min danskola som barndans lärare i Disco/Hiphop och Showkids. De är så himla roligt att få undervisa i något man brinner för så mycket själv. 

Men innan studenten vad hände då? Jag gick i skolan och dansade på eftermiddagarna/kvällarna som vanligt, kände stressen av att slutet av min skolgång var nära och försökte få vardagen att rulla på som vanligt. Tävlade väldigt mycket i disco och gick högre upp i klass. Tävlade även i pardans vilket också gick bra! Åkte iväg på studentkryssning vilket var sjukt roligt. Jag var nog den ända som var nykter på den kryssningen då jag fortfarande inte känner något intresse för att dricka men hade så sjukt roligt ändå. Jag var på min studentbal vilket också var så himla fint och roligt. Verkligen ett minne för livet. En liten snabb repris om vad som hänt i mitt liv under tiden jag var borta från bloggen....