Highwaisted by Gina Tricot

Highwaisted jeans

Highwaisted jeans by llies featuring high rise jeans
 
Har varit ute efter dessa hur länge som helst, dom har varit slut i butik i min storlek varje gång jag kolla och nu när jag gick in online fanns dom äntligen i min storlek! Har dessa jeans i svart och blått sedan tidigare och är helt perfekt för oss med korta ben och dessutom är dom högmidjade och de tycker jag om riktigt mycket. Dom sitter perfekt hela vägen och är väldigt strechiga också. Rekomenderar verkligen dessa byxor till alla som är kort som jag och om ni vill ha ett par sköna jeans som inte är för långa! Dom finns på Gina Tricot och kostar 299kr.

Promenad & Grillat

 
Tog en liten kvällspromenad med Charlie idag medans solen fortfarande lös. Tyckte de var riktigt skönt ute och Charlie bara sprang och sprang. Efter promenaden blev det grillat med mamma, Bosse och Brigitta, så himla gott! Nu sitter jag och kollar på Let's Dance, blir alltid lika förbannad när jurryn ger bra kritik åt saker som jag själv tycker kunde gjorts mycket bättre, men som sagt de är ett TV program så saker överdivs ganska mycket. Helst vill jag att Jonas och Ingemar ska gå till final då jag tycker programmet handlar om utveckling och Marie tycker jag har varit duktig genom hela programet ingen tvekan men inte utvecklats lika mycket som Jonas och Ingemar. Ska bli spännande och se vilka som hamnar i finalen till slut...

Sleepover

 
Har spenderat hela förmiddagen att städa mitt rum så nu är det verkligen superfint och helt skinande. Bor ju nere i källaren så man får städa ganska ofta annars samlas dammråttorna jättefort. Om ett tag så kommer Ebba hit för lite sleepover mys och imorgon ska vi in till Gävle och äta mat sedan till kvällen är de ÄNTLIGEN dags för dans. Jag blir så enormt rastlös när de är lov på dansskolan för när man är van att träna 6 gånger i veckan tar de lite emot att helt plötsligt inte träna på en vecka. Tänkte även berätta att så småning om kommer de upp en liten överraskning på bloggen som Ebba kommer medverka i, fortsätt kika in så får ni se vad de är....

Sia

 
 
Sia har levererat riktigt bra musikvideos nu på sista tiden med den fantastiskt duktiga dansaren Maddie Ziegler. Den senaste är Big Girls Cry och tycker även denna låt och video är riktigt bra. Även fast de ej är massa dans och byten bland vinklar osv tycker jag att den fortfarande är intressant att kolla på. Min favorit är fortfarande Chandelier, tycker den är så bra gjord. 

IMSO & H&M

Wool Hat & Lace

Wool Hat & Lace by llies featuring H&M
 
Beställde tidigare idag två spetstoppar som jag tyckte var så fina, har länge varit ute efter sådana men aldrig riktigt hittat precis som jag velat ha och äntligen hittade jag dom. Tycker att dom är superfina och dessa tänkte jag att jag både kan ha under någon tröja och som linne till sommaren. Dom kommer ifrån IMSO.com och kostade 169kr styck, men odinarie pris på dom är 199kr styck. IMSO har jätte mycket fina saker och till billiga priser. Beställde även sedan en hatt från H&M som kostade 199kr.