Good For You

 

Sparkly White Cushion


 
Igår var jag och min syster in på Trivsamt här i Sandviken och jag hittade dessa underbara kuddar. Jag köpte tre stycken och ska ha dom i min soffa nere på mitt rum. Dom kostar 169kr/st. 

Lunch Time

 
Vårt internet här hemma har krånglat fram och tillbaka hela tiden och igår gav det helt upp, funkade inte på hela  kvällen. Igår var jag och min syster på Tzatziki och åt lunch och sedan gick vi runt och kollade i lite olika butiker. Blev lite nya grejor till mitt rum, en present till mamma och en till Bosse som vi firade igår för han fyllde år. Idag blir det en lugn dag, ska väl ta mig ut i solen en stund och sedan till kvällen blir det grillat.

Vänners bloggar jag läser

Ebba Olsson nouw.com/ebbaolsson. De här är min fina vän Ebba även kallad min My Lady. Hennes blogg handlar om hennes vardag, massa fantastiska smink- och klädtips och ibland kan det även dyka upp lite sminkvideos efter som hon är sjukt duktig på att sminka sig själv och andra.
Emelie Dahlqvistnouw.com/EmelieMinhSofia. Min sk. "fruga". Bloggar om sitt liv och en massa olika och bra tips. Har även en jätteroligt Youtube-kanal som aktivt uppdateras med olika klipp. Hon skriver även väldigt bra och fina texter om olika saker t.ex. tankar eller peppande texter.
Therese Fagerlundnouw.com/theresef. Detta är mina snygga vän Thessi, hon bloggar om sin vardag så om ni vill se en spännande blogg med mycket fart och fläkt ska ni kolla in hennes blogg. Från konserter och fester till tatueringar och en massa tips på kläder.  
 

Tio fakta om mig

 
♡ Jag är 157cm.
 
♡ Jag är hälften svensk och hälften iranier.
 
♡ Min favorit färg är röd.
 
♡Jag röker inte och dricker inte men har inget problem eller stör mig inte om andra gör de i min närhet.
 
♡ Jag är en riktigt tävlingsmänniska.
 
♡ Att inreda och köpa saker till mitt rum är bland de roligaste jag vet.
 
♡ Jag började dansa när jag var 12, men började ej tävlingsdansa för ens i slutet av 2012.
 
♡ En av mina största rädslor är sprutor.
 
♡Jag har ett spetsigare öra.
 
♡ Jag är en perfektionist.
 

Mixed Summer Favorites

Mixed Summer Favorites
 
 

Mixed Summer Favorites by llies featuring a jump suit
 
 
1. Kine Lace Top -  179:-, 2. Boho Jumpsuit - 299:-, 3. Karma Shorts - 149:-

You're My Sunshine

 
Äntligen kom solen, de har ju regnat eller varit molnigt hur länge som helst, verkligen inget sommarväder. Ledigheten är här i alla fall och de är verkligen jätteskönt men håller igång med träningen så man ej tappar allt man kämpat för. Dock tränar jag ej lika mycket som vanligt men försöker att åka in och träna minst 2 gånger i veckan. Idag har jag bara tagit det lugnt och passat på och sola lite, jag som vanligtvis inte brukar sola då jag blir så rastlös, men klarade av att sitta ganska länge faktiskt. Kvällningen blir också lugn ska äta tacopaj med mamma och sedana kommer Douglas hit.