I can make the stars dance

(Gammal bild från öppningen av kulturcentrum)
Började jobba idag som vanligt vid 09:50, var ovanligt trött men kämpade mig igenom lektionerna ändå med ett glatt humör. Har varit hängig hela veckan då jag har varit små sjuk lite till och från ganska länge nu och de är väl nu trötheten kommer efter då jag inte kan ta de lugnt en ända sekund. Klockan 16:30 åkte jag ner till träningen, besviken på min insats där då jag bara kände mig trött och hängig. Började även på en ny dans där, känns som de kommer bli en rolig dans. Man kan verkligen säga att de är en "girlpower" dans. Imorgon är de jobb och dans igen som står på schemat.. Gokväll ♥
 
Den nya låten vi ska dansa till:
 

Tips inför Halloween

 
En skönet- och sminkblogg som jag b.la läser är Helen Torsgårdens blogg. Tycker den är jätte bra och hon kommer alltid med enkla och bra tips på olika frisyrer och sminkningar och nu passande till Halloween har hon gjort olika tutorials på sår-sminkningar som verkligen ser sjukt läskiga och äckliga ut men ändå super coola.

Autumn Shoes

 
Innan pardansträningen igår var jag och Carro in i gallerian för att vi skulle köpa något att äta för att få lite energi inför träningen men istället hamnade vi inne på dinsko. Har varit ute ett bra tag efter ett par lägre skor som är enkla att ta på sig utan att behöva knyta och hålla på och sedan som inte är allt för breda upptill runt benet och även vid foten då jag har väldigt smala fötter och anklar. Då hittade jag dessa från dinsko för 399:-, de är lite fodrade inuti och sitter jätte bra runt foten också.