New In: Jumpsuit & Knitted

New in: Jumpsuit & Knitted
 
New in: Jumpsuit & Knitted by llies on Polyvore
 
 
Var i Valbo idag som sagt med mamma. Hjälpte dom att handala till skolan, åt på ikea och sedan shopping med mamma, riktigt mysigt. Fick med mig två saker hem. Först en Jumpsuit från Cubus som kostade 299kr sedan en Knitted kofta från Gina tricot som kostade 399kr men de var 25% rabatt på allt stickat så de var super bra. Har gått och kollat på den där koftan så länge men dock i svart vilket jag först tänkte köpa men sedan såg jag denna och den var så himla snygg på och så kommer jag även ifrån detta här med att jag oftast alltid köper svarta och vita kläder. Kommer nog använda den som en jacka då de blir lite varmare väder.

Cozy Wednesday

 
Idag har de varit en riktigt lugn dag och lugn kommer kvällen fortsätta att bli. Då vi har sportlov på dansskolan så varken jobbar jag eller dansar. Skulle egnetligen vara på min disco avancerd träning om de ej hade varit lov... Har nästan bara legat i soffan hela dagen med Charlie som idag var ovanligt lugn, kollade även lite på Dance Moms och för er som kollar på den serien vet att de är ständigt kaos hela tiden. Tycker faktiskt att Abby kan gå över styr VÄLDIGT ofta nu på sista tiden, men hon är riktigt bra på de hon gör och de är väl därför många av hennes dansare lyckas efter. 

Imorgon ska jag följa med mamma och några på hennes jobb och äta på Ikea och hjälpa dom med att handla saker till skolan. Sedan stannar jag och mamma kvar ett tag i Valbo och kikar runt lite. Sen bär de hemmåt och umgås med my lady a.k.a Ebba som snart fyller 18 år!!! Helt galet tyckte att vi nyss gick på Söderskolan och jag gick i 9:an och hon i 7:an och vi lärde känna varandra! Vart tar åren vägen egentligen....

Child Genius

 
 
Måste bara dela med mig av denna video, de är alltså en 12 åring kille som har ett IQ 153 eller 156, han vet ej exakt då hans föräldrar ej vill säga vilket som är hans eller hans bror då dom kan komma osamas om vem som är smartast. Men de är riktigt sjukt hur smart och snabbt denna kille tänker.

Work

 
Kom precis hem ifrån jobbet, började 10:20 inne i Gävle och hade sedan två grupper. Värdet idag är riktigt skönt kändes faktiskt mindre tröttsamt att behöva gå upp tidigt och jobba på en söndag då de var så fint väder. Nu ska jag bara ta de lugnt ett tag innan de bär av på dans igen. Ska träna Jazz/show och sedan med gruppen. Jazz/show dansen är riktigt rolig men kommer väldigt sällan ihåg den dansen, haha... Men har typ tusen danser i huvudet och den faller oftast bort. Men efter genomgångeh så funkar det och idag är jag verkligen på träningshumör så är riktigt taggad!

Ella Henderson - Glow

 
 

What I've been up to...


 
Har ju ej bloggat på ett tag nu igen men ibland får jag dessa energikickar att "nu vill jag blogga igen". Under tiden jag ej har bloggat har jag bara spenderat på dansen. Kurserna, jobbet och tävlingarna har ju börjat. Har hittils tävlat två tävlingar en i singel då i ny klass, en tävling med ny/gamla gruppen Illusion och även i pardans med Dariel. (Grupp och pardanstävlingen var vid samma tillällle). Kom på en 4:e plats med gruppen vilket vi är riktigt nöjda med, sedan blev det en 2:a plats i Latin och en 1:a plats i standard med Dariel.

Idag kommer min moster och hennes man hit för lite efterfirande av min mamma då hon fyllde 60år nu i januari, dom var bortresta då vi hade kalas för henne så då har vi lite kalas i efterhand nu istället. Till kvällen kommer de gäster hit på middag men innan de blir de rejäl städning av mitt rum.